Кийс надделя над Халеп в трисетов сблъсък; Кенин победи Свитолина

от в 08:47 на 16.08.2019
В


Медисън Кийс продължи да впечатлява и след като победи Касаткина и Мугуруса, днес от пътя на представителката на домакините в Синсинати бе отсранена миналогодишната финалистка - Симона Халеп. Американката постигна това след 6:1 3:6 7:5 и по този начин си осигури сблъсък със сънародничката си - Винъс Уилямс.

През първата част основно Кийс диктуваше събитията на корта, докато Симона така и не съумяваше да спечели точките си на първи сервис, въпреки че често го пласираше успешно в корта, а оттам дойде и сериозната разлика между двете. Впоследствие обаче във втората част Халеп успя да стабилизира представянето си на свой сервис и стана многократно по-агресивна, а с това многократно съумя да пробие, за да може в крайна сметка да изравни в отделните части.



Така се стигна до решаващ сет, където дългите геймове силно предоминираха, а Медисън изоставаше със 0:3 и 0:40, ала грешки на румънската и опонентка я върнаха в срещата и й позволиха да навакса пасива си. Впоследствие Медисън отново намерила играта си даде сериозна съпротива на миналогодишната финалистка, за да може в крайна сметка успявайки да се задържи без пробиви до края на срещата  и реализирайки такъв в нейна полза при 6:5, американката заслужрно да триумфира над по-предно класираната си опонентка.

https://twitter.com/WTA/status/1162171270462488576?s=19

София Кенин играе все по-уверено и след двусетова победа успя да елиминира Елина Свитолина. Американката изнесе поредния силен мач и след 6:3 7:6(3) успя да надделее, за да може да се добере до дру американски сблъсък в лицето на 1/4-финала и с Наоми Осака.

https://twitter.com/WTA/status/1162198660987252736?s=19

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кийс надделя над Халеп в трисетов сблъсък; Кенин победи Свитолина В

Коментари





Следвайте ни в Facebook