Кога ще се проведе тегленето на жребия за Sofia Open 2021?

от в 18:27 на 24.09.2021
Диана Андреева

Броени дни ни делят от началото на Sofia Open 2021! Надпреварата, състояща се в Арена Армеец, ще събере на едно място двама състезатели от топ 20, както и още много отвърдени имена в Тура. В продължение на една седмица в столицата на България ще имаме възможност да наблюдаваме тенис от най-високо ниво, а как ще се развие събитието и кога ще бъде определена схемата, можете да видите тук:

Жребият за основната схема на Sofia Open 2020 ще бъде теглен на 25 септември (събота) в 15 часа в зала "Арена Армеец", където от 26 септември до 3 октомври ще се проведе шестото издание на турнира от категория АТP 250. Церемонията ще бъде излъчена на живо на официалната "Фейсбук" страница на Sofia Open, тъй като противоепидемичните мерки не позволяват никой да присъства на събитието. 

Във връзка със специалните и строги изисквания на ATP и въведените правила за работа, както и заради задължителното спазване на всички действащи противоепидемични мерки по време на турнира ще има специални разпоредби за работа на представителите на медиите. Към момента все още не е изяснено дали публика ще бъде допускана по трибуните в залата, като повече информация тепърва предстои да бъде публикувана. 

Източник: София Оупън


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кога ще се проведе тегленето на жребия за Sofia Open 2021? Диана Андреева
Теми:  
sofia open | sofia open новини | жребий | тенис бг sofia open | тенис жребий

Коментари





Следвайте ни в Facebook