Когато футболът срещне тениса: Безценната реакция на Швьонтек, виждайки Левандовски

от в 13:59 на 05.06.2022
Мирела Николова

В съботния ден Ига Швьонтек затвърди доминацията си в женския тенис през последните месеци, постигайки 35-а поредна победа, извела я до втори триумф на Откритото първенство на Франция. Финалният двубой срещу Коко Гоф по традиция бе наблюдаван от множество знаменитости, сред които бе и сънародникът на световната №1 - Роберт Левандовски, който бе пристигнал в Париж, за да подкрепи специално полякинята. Ига не знаеше за присъствието на футболната звезда в трибуните, а в момента, в който го забеляза след края на сблъсъка, реакцията ѝ бе повече от любопитна.

Когато на пресконференцията си Ига бе запитана относно срещата си с Левандовски, тя не скри удоволствието си от това, че един от легендарните футболисти на Полша е дошъл, за да я наблюдава на живо.

"Наистина съм щастлива, че той е тук. Не знам дали е голям фен на тениса, или не. Просто "уау"! Толкова много години той е топ спортист в страната ни и все още ми е трудно да повярвам, че е дошъл да ме гледа. Надявам се, че му е харесало и ще се завърне отново", каза шампионката в Париж.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Когато футболът срещне тениса: Безценната реакция на Швьонтек, виждайки Левандовски Мирела Николова
Теми:  
wta | ига швьонтек | любопитно | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook