"Когато мъжът ви спечели за всички момичета": Гаджето на Фриц атакува Зверев по слабото място

от в 09:05 на 09.07.2024
Калоян Соколов

Морган Ридъл захапа сериозно Александър Зверев в социалните мрежи. Приятелката на Тейлър Фриц се занимава с правенето на видеа в най-големите онлайн платоформи и често споделя интересни подробности от живота в ATP Тура, което я прави един от най-големите тенис инфлуенсъри. Вчера 27-годишната красавица определено имаше за какво да бъде щастлива, след като нейният любим осъществи обрат от 0:2 сета срещу финалиста от Ролан Гарос и се класира за финалната осмица на Уимбълдън.

"Подкрепяйте шумно, дами" - беше сторито, което Ридъл качи от корта и веднага стана ясно, че приятелката на световния номер 12 е отправила това специфично послание заради обвиненията срещу Зверев в домашно насилие от предходните две жени в живота му.

Атаката на Морган не спря дотук и тя направи нов пост в Instagram след края на мача, който гласеше "когато мъжът ви спечели за всички момичета" и можеше бързо да разберем как американката определено не симпатизира на Саша, въпреки че наскоро делото срещу беше прекратено след съдебно споразумение и вече той не подлежи на никаква наказателна отговорност за предполагаемото си насилствено поведение спрямо Олга Шарипова и Бренда Патеа, а самият тенисист забрани на журналистите да го питат въпроси на тази тема.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Когато мъжът ви спечели за всички момичета": Гаджето на Фриц атакува Зверев по слабото място Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър зверев | любопитно | морган ридъл | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook