,,Когато се шегувам прекалено много, тя се ядосва"- Беретини за тренировките си с Айла Томлянович

от в 08:42 на 05.06.2020
Анисия Стоева


Италианската тенис звезда и понастоющем №8 в света- Матео Беретини, разказа за връзката си с тенисистката Айла Томлянович в скорошно интервю. Двамата прекарват пандемията в собствеността на Томляновчи в Бока Ратон, Флорида и са започнали тренировки заедно.

В интервю за ,,La Gazzetta dello Sport" Беретини каза: ,,Беше хубаво да прекарам доста време с Айла. Не сме свикнали на това, защото по принцип се срещаме рядко. Невинаги беше лесно, но беше позитивно. Тренирахме заедно; имаме различна психическа настройка- аз съм по-спокоен, докато тя подхожда по-сериозно. Когато се шегувам прекалено много, Айла се ядосва. Това ни кара да израстваме".

беретини

Италианецът сподели, че все още не знае кога ще се завърне в Италия-която беше една от най-засегнатите страна от коронавируса- но би се радвал да играе на Откритото първенство в Рим, ако турнирът се проведе.

Организаторите казаха, че се надяват да успеят да посрещнат турнира в края на септември: ,, Би било хубаво да играя на турнира в Рим. Това е домашен турнир за мен и има специално място в сърцето ми".

беретини

Матео Беретити в момента е №8 в света и има 3 спечелени титли в Тура. През 2019 той достигна полуфинал на турнир от Шлема за първи път в кариерата си, като го направи на Откритото първенство на САЩ, където загуби от Рафаел Надал в последователни сетове.

Беретини запълни и елитната осмица на Финалите в Лондон, където загуби първите си два мача срещу Новак Джокович и Роджър Федерер, преди да стане първия италианец, който е печелил мач на Финалите след победата му над Доминик Тийм.

беретини

Родената в Хърватска- Айла Томлянович, започна да се състезава за Австралия през 2014 на Откритото първенство на САЩ. Тя получи австралийско граждансто през януари 2018г. В момента се намира под №56 в света, а най-високото си класиране постигна миналата година, след като се изкачи до №39.

беретини

 

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
,,Когато се шегувам прекалено много, тя се ядосва"- Беретини за тренировките си с Айла Томлянович Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook