"Кой": Ник Кирьос отказа да признае, че знае за съществуването на Зизу Бергс

от в 17:43 на 07.10.2024
Калоян Соколов

'Къде е партито"? - този рефрен стана един от хитовете на тазгодишния Ролан Гарос, а в негов създател се превърна Зизу Бергс. Днешният съперник на Григор Димитров пристигна в Париж без да е спечелил нито един мач в Големия шлем през своята кариера, но съумя на старта да запише най-голямата си победа някога, надигравайки световния номер 24, Алехандро Табийо, който тъкмо беше достигнал до 1/2-финалите на Мастърса в Рим.

Въпросният успех означаваше, че Бергс ще дебютира в топ 100 на световната ранглиста, а той отпразнува бурно триумфа си заедно с множеството свои сънародници по трибуните на корт номер 5, превръщайки съоръжението в същински футболен стадион, като на няколко пъти попита на висок глас зрителите "къде е партито", а те всеки път отговаряха, че партито е именно на корт номер 5.

Въпросните празненства обаче не впечатлиха особено Ник Кирьос и той ги определи за "смотани", а онзи ден Бергс най-после беше запознат с този факт по време на интервюто си пред "Clay Magazine"

"Почти не го познавам, само че трябва да призная, че го харесвам, защото прави различни неща на корта от всички останали. Да каже, че направеното от мен е "смотано" не е много мило, но не съм особено изненадан, защото Ник обича да критикува много, а самият той не понася добре критиките по свой адрес - коментира Бергс по адрес на австралиеца.

"Кой"? - беше краткият и ясен отговор на Кирьос по въпроса, след като бившият финалист на Уимбълдън видя въпросната публикация на медията, заявявайки недвусмислено, че няма никаква представя за съществуването на световния номер 76, което естествено надали е точно така и Ник най-вероятно просто е искал да засегне умишлено своя колега.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от CLAY (@claymagazine_)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Кой": Ник Кирьос отказа да признае, че знае за съществуването на Зизу Бергс Калоян Соколов
Теми:  
atp | зизу бергс | любопитно | Ник Кирьос

Коментари





Следвайте ни в Facebook