"Колко добре познаваш отборите от Висшата Лига": Григор взе участие във футболен куиз (видео)

от в 06:55 на 23.06.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров беше предизвикан да покаже футболните си познания в разгара на Европейското първенство. Българинът взе участие на ATP 500 надпреварата в Куинс, Лондон, а както знаем, то футболът е религия на Острова и тенисисте бяха предизвикани от организаторите да познават емблемите на клубовете от Висшата Лига на Англия. Истината е, че предизвикателството би било доста лесно за всеки фен на футболната игра, защото ставаше въпрос за големи и добре познати клубове, но очевидно първата ни ракета не е особен почитател на този спорт, въпреки че обича да го практикува и не разпозна три от общо 7-те баджа.

Българинът нямаше проблем да разпознае Арсенал, Ливърпул и Манчестър Юнайтед, но след това не се справи с емблемите на Уест Хем Юнайтед и Уулвърхямптън Уондърърс, а най-комичната ситуация беше при появата на баджа на Тотнъм Хотспърс, когато Григор обърка "шпорите" с друг лондонски отбор, а именно този на Челси. Все пак Димитров съумя да се справи с разпознаването на Нюкасъл Юнайтед и изглежда остана приятно изненадан от самия себе си, завършвайки играта единствено пред американеца Бен Шелтън, който очевидно предпочита повече американския футбол.

Карен Хачанов също показа сериозни пропуски и завърши играта с две грешки, а отличници изненадващо бяха двамата американци Тейлър Фриц и Томи Пол, както и французина Уго Юмбер, който показа защо неговата страна е вероятно най-голямата футболна сила в Европа през последното десетилетие.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от ATP Tour (@atptour)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Колко добре познаваш отборите от Висшата Лига": Григор взе участие във футболен куиз (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook