Комедия от грешки: ATP свалиха публикацията си за отказването на Анди Мъри от Уимбълдън

от в 11:16 на 24.06.2024
Калоян Соколов

От ATP свалиха публикацията, която оповести отказването н Анди Мъри от Уимбълдън. 2-кратният шампион получи контузия в гърба по време не участието си в Куинс и стана ясно, че е претърпял операция този уикенд, като се надяваше да се завърна навреме за последното си участие в своя любим турнир, а неговият мениджър оповести как веднага ще бъде споделена съответната информация, когато интвервенцията приключи и стане ясно какво е моментното състояние на неговия клиент.

Мъжката тенис асоциация пък още вчера сподели публикация, с която информира, че бившият номер едно няма да може да се сбогува със "свещената трева" и му предстои период на рехабилитация, който евентуално да го изведе до голямата му цел, а именно участие на пета поредна Олимпиада, където британецът засега индикира, че планира да приключи своята кариера.

Оказва се обаче, че самият 3-кратен "мейджър" носител изобщо не е взел решението да се оттегли от Уимбълдън към този момент и всички постове с подобна информация бяха изтрити.

"Той премина вчера през процедура и ще трябва да изчакате, за да видите какво ще стане. Към момента знам, че той все още не се е отказал от участие в турнира и можем да се надяваме на само най-доброто за Анди" - разкри шефът на британската тенис асоциация пред медиите.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Комедия от грешки: ATP свалиха публикацията си за отказването на Анди Мъри от Уимбълдън Калоян Соколов
Теми:  
atp | анди мъри | любопитно | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook