"Комплексар": Огромен хейт заля диджея, който отказа да поздрави Джокович с "Луда по тебе"

от в 15:44 на 18.09.2024
Калоян Соколов

Диджей Мартен Роберто се превърна в една от главните теми на обсъждане в българското общество след вчерашната демонстративна среща между Григор Димитров и Новак Джокович. Работният ангажимент на Роберто вървеше съвсем леко и самото събитие не предполагаше да създаде, каквито и да било проблеми за опитен професионалист, като него, но нещата се обърнаха сериозно в негова вреда, когато мачът приключи.

Тогава Джокович подкани шеговито диджея да се събуди и да го поздрави с неговата любима българска песен, а именно "Луда по тебе" на Камелия. Олимпийският шампион още преди срещата неколкократно афишира, че би се радвал да слуша българска музика на корта и поздрави Григор със същото това парче, когато точно се подготвяше да отлети за България, но изглежда музикалните предпочитания на госта нямаха никакво значение за Роберто.

24-кратният шампион се умоляваше на диджея да пусне въпросната песен неколкократно, било то само и за 10 секунди, но Мартен категорично отказа, което провокира освирквания от страна на публиката към него.

Тогава изглеждаше, че диджеят най-после ще склони да поздрави Ноле, само че се оправда с това как няма заредено въпросното парче в своя плейлист, което не изглежда особено добра причина за отказ, имайки предвид, че веднага може да влезе в YouTube и да удоволетвори желанието на сърбина, ако наистина иска да го направи.

Поведението на Роберто разгневи сериозна част от зрителите на мача и впоследствие личния му профил в социалните мрежи беше обект на множество обидни коментари. Самата Камелия пък се съгласи с мнението на своите фенове как "Мартен се е проявил като комплексар и поведението му е абсолютно срамно, защото на практика не е свършил работата, за която е бил нает и се е държал неуважително към звездния гост".

Оказва се, че диджеят предварително е имал намерение да не допуска такава музика на корта, защото самият той никога не си позволява да я лансира на своите партита и е далеч от попфолк жанра, с което очевидно е искал да запази реномето си във въпросната ситуация.

"Подбрал съм само “усмихнати“ изпълнения, разбира се, всички те са подчинени на това, което харесваме – по фънки да го наречем, защото ние, които се занимаваме с музика сме много големи фенове на фънка, а той не е просто стил музика, това е една пулсация, която можем да намерим и в рокендрола, и в соул музиката, и в диското" - разкрива Роберто часове преди началото на двубоя в ефира на Радио София, но изглежда неговата принципна позиция в този случай ще му донесе само негативи, защото единствено няколко негови колеги се позволиха да го защитят публично, опитвайки се да преборят лавината от омразен език, която и в момента вилнее във Фейсбук страницата на Мартен.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от U Penjanju 🎾 (@u_penjanju)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Комплексар": Огромен хейт заля диджея, който отказа да поздрави Джокович с "Луда по тебе" Калоян Соколов
Теми:  
григор димитров | любопитно | мартен роберто | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook