Контузия в гърба принуди Яник Синер да се оттегли от надпреварата в Ротердам

от в 18:37 на 26.02.2021
Диана Андреева

Турнирът в Ротердам се очертаваше да събере на едно място голяма част от топ тенисистите, ала с цел да избегнат усложняване на контузия, какъвто е случая с Матео Беретини и Рафаел Надал или да имат повече време да се подготвят за предстоящия сезон, доста от играчите си оттеглиха от събитието. По-рано стана ясно, че шампионът от Sofia Open 2020 Яник Синер също няма да участва в турнира, а повече по темата италианецът написа в своя Instagram профил:

"Здравейте...Тъжен съм да ви съобщя, че ще се наложи да пропусна надпреварата в Ротердам през следващата седмица, защото все още имам болки в гърба и не съм напълно във форма физически. Съжалявам ABN AMRO WTT. Отново искам да благодаря на Ричард Крайчек за предоставената възможност. Надявам се да ви видя догодина."

Мястото на италианеца в турнира ще бъде заето от друг представител на новото поколение, а именно Томи Пол. Първи поставен в събитието ще бъде Даниил Медведев, а други представители на топ 10, които ще можем да видим през следващата седмица са Стефанос Циципас, Александър Зверев и Андрей Рубльов.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Контузия в гърба принуди Яник Синер да се оттегли от надпреварата в Ротердам Диана Андреева
Теми:  
синер | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook