Контузия в китката изважда Андреев за 1 месец от корта

от в 18:15 на 06.06.2019
В
Контузия в китката на лявата ръка е принудила Адриан Андреев да се откаже в Париж.Т ова съобщи за БНР майката на петия в световната ранглиста тенисист Мариана Савова, която е с него в Париж.

Нашето момче игра мача си от осминафиналите в продължение на два дни, поради дъжд, а днес след  подновяването на играта при 4:4 се изигра около сет преди при 6:7 3:5 Адриан да се оказа. По този начин Тоби Алекс Кодат продължи към четвъртфините, а впоследствие след победата си там и да се добере до полуфиналите.

Андреев е изпитвал болки в китката си на лявата ръка от няколко дни, а дори лекар е посъветвал българина да не излиза в мача си от 1/8-на финалите. Адриан все пак пожелал да излезе на корта и дал всичко от себе си, ала болката в крайна сметка го принудила да се откаже. Контузията имала и сериозен ефект върху един от най-основните удари на Ади, бекхенда му с две ръце.

 

Новините за Адриан не стават и по-добри, защото обстойният преглед след мача показал неприятни резултати за бъългарина. Контузията ще доведе до четириседмично обездвижване на китката, което и означава, че Андреев е под въпрос за участие в започващия точно след месец, на 6 юли, Уимбълдън.

Източник: БНР

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Контузия в китката изважда Андреев за 1 месец от корта В

Коментари





Следвайте ни в Facebook