"Благодаря за мотивацията": Феновете засипаха близките на Корда с обиди, а той не им остана длъжен

от в 11:21 на 11.05.2024
Калоян Соколов

Себастиан Корда определено няма да е сред любимците на италианските фенове до края на надпреварата в Рим. Американецът надви местния любимец Флавио Коболи в 3-часова епика на корт Grand Stand Arena и се класира за 1/8-финалите на турнира. Сериозно впечатление направи поведението на Корда след края на мача, когато той отправи въздушни целувки към част от зрителите на корта, а те му отвърнаха с бурни освирквания и куп цветущи епитети по негов адрес.

Впоследствие обаче Корда обясни защо си е позволил да провокира феновете, които очевидно са преминали сериозно границата на тенис етикета и по-скоро са се съсредоточили върху това да се държат непристойно спрямо американеца, отколкото да подкрепят Коболи.

"Поздрав към феновете зад мен за това, че говориха неуместно за моята приятелка, семейство и екип в продължение на 2 часа и половина. Благодаря ви за допълнителната мотивация! Все още те обичам Италия" - написа 2-кратния "мейджър" финалист в социалните медии.

Припомняме ви, че настоящата приятелка на тенисиста е Ивана Недвед, която е дъщеря на бившия футболист на Ювентус - Павел Недвед. Toва е още причина римляни да не са много добре настроени към Корда, защото Недвед предаде местния Лацио и направи трансфер във веронския гранд, с който редовно побеждаваме Лацио и Рома, а освен това спечели две шампионски титли на Италия и си заслужи наградата "Златна топка" през 2003-та година.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Благодаря за мотивацията": Феновете засипаха близките на Корда с обиди, а той не им остана длъжен Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | рим | себастиан корда

Коментари





Следвайте ни в Facebook