Корне: Исках Алкарас да спечели, защото имам много причини, за да не харесвам Зверев

от в 13:16 на 11.06.2024
Калоян Соколов

Ализе Корне очевидно не харесва Александър Зверев и по никакъв начин не се опитва да го скрие. Припомняме ви, че Зверев през последните години беше обвинен в домашно насилие от две свои бивши приятелки, а именно Олга Шарипова и майката на неговото дете - Бренда Патеа. Шарипова даде показания как е била заплашвана с убийство и също така е била душена от тенисиста, като от ATP дори отвориха разследване срещу световния номер четири, но доказателствата бяха твърде несъществени и се стигна до неговото прекратяване.

Патеа пък директно подаде съдебен иск срещу олимпийския шампион, но двете страни стигнаха до съдебно споразумение през миналата седмица, според което Саша ще трябва да се раздели с 200 хиляди евро, които обаче няма да влязат директно в джоба на бившата му приятелка, а ще трябва да бъдат дарени за благотворителност, като в крайна сметка делото вече е закрито, тъй като моделката сне всички свои обвинения.

Изглежда обаче всичко това не е достатъчно за да убеди Корне в невиността на Зверев и бившата номер 11 не скри, че е подкрепяла Алкарас във финала на Ролан Гарос, защото определено не симпатизира на германеца.

"Сърцето ми искаше Карлос да спечели Ролан Гарос, тъй като съм негов фен от самата му поява в ATP Тура. Същевременно имам множество причини да не харесвам Зверев и може да ме разберете много добре, ако сте запознати с историята му" - сподели Корне пред France 2, правейки явна препратка към проблемите в личния живот на финалиста в Париж.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Корне: Исках Алкарас да спечели, защото имам много причини, за да не харесвам Зверев Калоян Соколов
Теми:  
wta | александър зверев | ализе корне | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook