Кой е най-великият музикален изпълнител или група: Мнението на Григор и звездите в Тура (видео)

от в 14:06 на 13.04.2024
Калоян Соколов

Кой е най-великият музикант или банда в историята? На този въпрос бяха принудени да отговорят звездите на мъжкия тенис в поредното забавно видео в Youtube канала на ATP Tour. Любопитното проучване се е провело по време на турнира в Маями, а участие в него са взели Яник Синер, Алекс Де Минор, Стефанос Циципас, Бен Шелтън, Анди Мъри, Камерън Нори, Андрей Рубльов, Алехандро Давидович Фокина и първата ни ракета Григор Димитров.

Българинът вероятно не разбра добре въпроса, защото посочи The Weeknd и Backstreet Boys, а от години се знае, че именно това са неговите любими изпълнители. Световният номер девет дори посети концерт на The Weeknd заедно със Серина Уилямс преди две години, докато популярната момчешка група от 90-те години на миналия век, е негова тръпка от дете и често в интервюта сме го чували да запява техни песни.

Най-много гласове в анкетата събраха The Beatles, а решаващ се оказа гласа на Джон Бон Джови, който беше специален гост на турнира и дори имаше привилегията да получи вота на Бен Шелтън и Камерън Нори, което със сигурност не е незаслужено признание за една от най-големите легенди на световната рок музика.

Ето и отговорите на останалите играчи:

Яник Синер - Сийл

Алехандро Давидович Фокина - Авичи

Алекс Де Минор - Оейсис

Анди Мъри - Бийтълс

Стефнос Циципас - Колдплей

Денис Шаповалов - Куин и Бийтълс

Андрей Рубльов - Мотли Крю


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Кой е най-великият музикален изпълнител или група: Мнението на Григор и звездите в Тура (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | григор димитров | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook