Краят на една ера: Серина Уилямс прекратява кариерата си на US Open!

от в 16:20 на 09.08.2022
Мирела Николова

Серина Уилямс ще сложи край на знаменитата си тенис кариера, като по всяка вероятност това ще се случи на тазгодишния US Open - това обяви самата тя в интервю за американското списание Vogue. След 27 години на професионалната сцена легендарната американка споделя, че колкото и силна да е любовта ѝ към тениса, тя е готова да продължи напред и да се отдаде на семейството си. 

Въпреки това ни остават още няколко седмици, в които ще можем да се насладим на играта на 23-кратната шампионка от Шлема, тъй като участието ѝ в Торонто продължава, а впоследствие ще я видим в действие и на турнира в Синсинати, преди да се отправи към най-вероятно последната спирка в професионалната си кариера - Открито първенство на САЩ.

"Идва момент в живота, когато трябва да решим да поемем в друга посока. Това винаги е трудно, когато обичаш нещо толкова силно. Боже мой, обичам тениса. Но сега обратното броене започна. Трябва да се съсредоточа върху това да бъда майка, духовните си цели и най-накрая да открия една различна, но просто вълнуваща Серина. Ще се насладя на следващите няколко седмици", сподели бившата №1 в профила си в Instagram.


Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Краят на една ера: Серина Уилямс прекратява кариерата си на US Open! Мирела Николова
Теми:  
wta | интервю | любопитно | Отказване от тениса | серина уилямс

Коментари

Следвайте ни в Facebook