Краят на една тенис любовна история: Беретини и Томлянович са пред раздяла?

от в 11:01 на 11.03.2022
Калоян Соколов

Матео Беретини и Айла Томлянович са една от най-харизматичните и обичани двойки в света на тениса, но по всичко изглежда, че романсът им отива към своя край. Двамата състезатели се срещат от 3 години насам, като многократно са заставали пред камера заедно, за да разказват подробности за техните отношения и са споделяли неведнъж колко много се подкрепят взаимно. Влюбените никога не са се съмнявали в лоялността си един към друг, а страстта им към спорта е била водеща за отличното им разбирателство и намирането на общ език.

От вчера обаче нещата далеч не изглеждат така перфектни, след като Томлянович спря да следва досегашния си приятел в Instagram, което по-късно беше сторено и от Беретини в обратна посока. Все пак Матео е запазил снимките си с австралийката, докато Айла е заличили изцяло съществуването на световния номер седем от акаунта си в социалната медия.

Любопитна подробност е, че Феликс Оже-Алиасим също е престанал да следва своя колега в гореспоменатото приложение и веднага можем да се досетим каква е причината. Канадецът от дълго време е във връзка с първата братовчедка на Томлянович, а именно хърватската състезателката по конна езда Нини Галиби. Досега двете двойки прекарваха много време заедно, като Алиасим определяше Беретини за един от най-добрите си приятели в ATP Тура, но явно е предпочел да заема страната на семейството на своята възлюбена и е решил временно да стопира приятелството си с подгласника на миналогодишния Уимбълдън.

 

 


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Краят на една тенис любовна история: Беретини и Томлянович са пред раздяла? Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | айла томлянович | любопитно | матео беретини | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook