Краинович преди сблъсъка с Медведев: Категорично няма по-добър от него в Тура

от в 18:29 на 11.10.2021
Диана Андреева

Даниил Медведев инкасира загуба за последен път на турнира в Синсинати през месец август. От тогава насам световният номер две се намира в серия от девет поредни победи, а играта му е на върхово ниво. Даниил е смятан за фаворит на BNP Paribas Open, който се състои през тази седмица, но тази вечер на пътя му се изправя сериозно препятствие, в лицето на Филип Краинович. Сърбинът сподели очакванията си за двубоя и се изказа положително за своя опонент и колега, а ето какви бяха точните му думи пред ATP:

"Той вдигна трофея на US Open и съм категоричен, че е най-добрият състезател в Тура. Наистина съм щастлив, че ще имам честта да премеря сили с него. Познавам играта му доста добре. Безспорен факт е, че той е фаворит в срещата, но нямам какво да губя. Затова просто ще се наслаждавам на играта.

Тази година се срещнахме по време на Australian Open. Беше петсетов мач, истинска битка. Но няма как да сравним двубоя, с този, който днес ни предстои. Преди две години отново се срещнахме тук, в Индиън Уелс. Но от тогава толкова много неща се промениха. Медведев се разви сериозно. Физически е подготвен за всякакви изпитания, сервисът му е на ниво. Почти невъзможно препятствие е, тъй като точно в момента няма нито една слабост в играта си." - завърши Краинович. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Краинович преди сблъсъка с Медведев: Категорично няма по-добър от него в Тура Диана Андреева
Теми:  
atp | даниил медведев | тенис турнир в индиън уелс | филип краинович

Коментари





Следвайте ни в Facebook