Краинович защити Джокович: Сигурен съм, че Новак ще бъде още по-силен, когато всичко това приключи

от в 13:42 на 01.07.2020
Диана Андреева

Сръбският световен № 32 Филип Краинович застана зад гърба на своя сънародник Новак Джокович и нападна онези, които критикуват водачът на мъжката ранглиста.


Джокович, организаторът на Adria Tour, получи много критики през последната седмица след като общо четирима играчи, които участваха в Adria Tour - включително първата ни ракета Григор Димитров - дадоха положителна проба на тест за коронавирус.


„За мен беше чест да участвам в турнира на Новак. Мисля, че всички се чувствахме много приятно и гордо приехме поканата му. Ние сме на негова страна. Джокович е направил невероятни неща за тениса и за тази страна. Хората забравят това бързо.


https://twitter.com/WeAreTennis/status/1278267129981272064?s=20


Много съжалявам, че всичко това се случи. Имаше риск и знаехме, че е възможно да има подобна развръзка, но се надявахме, че няма да се случи. Много съжалявам, че хората го гледат от друг ъгъл“, каза Краинович в подкаста на Sport Club's Wish & Go.


"Сигурен съм, че Новак ще бъде още по-силен, когато всичко това приключи и че той ще покаже на корта кой е и какво може.

Краинович

Той просто искаше да помогне на всички, нямаше финансова изгода. Имаше желание да обедини хората. Много съжалявам, че някои маловажни личности си позволиха да го плюят. Не могат да му направят нищо на корта и тогава не казват абсолютно нищо.


Но, повтарям, той ще излезе от всичко това още по-силен. Не е извършил никакво престъпление. Искаше само най-доброто. Всичко беше направено според наредбите. Никой не принуждаваше хората да идват и да гледат турнира.


Краинович


Все пак не мисля, че това беше най-подходящият момент и всичко стана твърде рано. Това е единственият проблем ", добави Краинович.


Краинович, подгласникът на Парижкия Мастърс през 2017, участва в Adria Tour в Белград, но не игра в Задар седмица по-късно. Бившият № 26 отстъпи на финала в Сърбия, тъй като не успя да се справи с австриеца Доминик Тийм.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Краинович защити Джокович: Сигурен съм, че Новак ще бъде още по-силен, когато всичко това приключи Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook