Красивата страна на тениса: Синер помогна на припаднал фен (видео)

от в 13:09 на 27.03.2024
Елеонора Александрова

Действащият шампион на Аустрелиън Оупън, Яник Синер, има не само репутацията на един от най-добрите и талантливи тенисисти в ATP Тура, но и на изключително обичана от почитатели на играта фигура. След като миналата година спечели наградата "любимец на феновете", разваляйки почти 20-годишната хегемония на Федерер и Надал, вчера италианецът отново показа защо именно той носи това призвание.

Двубоят между световния номер 3 и Кристофър О'Конъл предложи интересни моменти, които нямаха общо със самия тенис. По време на разиграване в началото на втория сет, Синер удари неволно физиотерапевта си. В интервюто си след мача, миналогодишният финалист отправи искрени извинения към "жертвата", надявайки се всичко да е наред с него.

Броени минути по-късно атмосферата на публиката се промени драстично в негативния смисъл. Притеснението на зрителите бе забелязано и от самите играчи. Оказа се, че един от зрителите е припаднал. Южнотиролецът веднага се притече на помощ, давайки вода и кърпи на колабиращия.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Красивата страна на тениса: Синер помогна на припаднал фен (видео) Елеонора Александрова
Теми:  
любопитно | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook