Крофт и Руседски с тежки критики за представянето на Григор

от в 14:00 на 11.08.2018
Калоян Пламенов

Бившите тенисисти Анабел Крофт и Грег Руседски, които влязоха в ролята на анализатори в "Скай Спортс", са единодушни в мнението си, че Григор Димитров има сериозен проблем с увереността на корта.

Хасковлията загуби много тежко 1/4-финалния си мач в Торонто срещу Кевин Андерсън и спечели едва четири гейма срещу южноафриканския гейм, като това бе и най-слабото му представяне от доста време насам.

"Неговата увереност е просто сериозно разклатена, той прави във всеки един момент двойни грешки", каза Руседски.

"Ако му бях треньор, щях да го заведа на корта и да го накарам да тренира сервиса си цял ден, цяла нощ, а след това и на другия ден. Самочувствието му е просто сериозно разклатено, защото при всички важни точки той прави грешки. Това го видяхме в три мача подред. Той бърка не само при сервис, но бърка и на дължина, на широчина, бърка и на мрежата. Като цяло прави грешки в много от компонентите на играта", добави той.

Анабел Крофт смята, че проблемът няма да бъде коригиран само с тренировки.

"Да, той трябва да тренира, но не смятам, че това ще оправи проблема. Мисля, че Григор има по-скоро нужда от психолог. Той се нуждае от психологическа помощ. Именно такъв специалист може да му помогне за сервиса. Става на въпрос за промяна в мисленето му, в моментите, когато сервира. Изглежда адски несигурен на корта", добави тя. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Крофт и Руседски с тежки критики за представянето на Григор Калоян Пламенов
Теми:  
анабел крофт | грег руседски | григор димитров | тенис турнир в торонто

Коментари





Следвайте ни в Facebook