Куери и Фриц ще определят шампиона в Ийстбърн

от в 22:26 на 28.06.2019
В
Сам Куери и Тейлър Фриц ще изиграят изцяло американски финал в Ийстбърн. Куери надделя с 2:1 сета над Томас Фабиано след 6:3 6:7(4) 6:3, а Фриц се справи с фаворита на домакините и трети поставен в надпреварата - Кайл Едмънд, след 7:6(8) 6:3 за час и половина тенис.



Куери проби в средата на първия сет, което му бе достатъчно, за да поведе в отделните части, като във втората пробиви нямаше, но в тайбрека ниският италианец бе по-стабилен и съумя да изравни резултата в сетовете. Все пак Сам направи решителен ранен пробив в третия сет, който задържа до края на двубоя, класирайки се на финал.



Фриц и Едмънд пък бяха изключително солидни от начален удар през целия си първи сет, но изведнъж ефектът от сервисите им се изпари щом се стигна до дълъг гейм, в който минипробивите не бяха рядкост. В крайна сметка след четири спасени сетбола Фриц успя да затвори сета в своя полза след втората си възможност за спечелване на частта. Американецът, подобно на сънародника си в последната част на неговия двубой, проби рано и поведе набързо с 3:0 гейма, като задържа аванса си до края на срещата, достигайки до последния мач в Ийстбърн.

https://twitter.com/TennisChannel/status/1144657379595870209?s=20

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Куери и Фриц ще определят шампиона в Ийстбърн В

Коментари





Следвайте ни в Facebook