Куери и Нишикори с победи в четири сета

от в 01:20 на 09.07.2019
В


Японският тенисист Кей Нишикори успя да се класира за четвъртфиналите на турнира на трева в Лондон. В днешния си двубой 29-годишният азиатец елиминира добре представилия се досега Михаил Кукушкин след 6:3 3:6 6:3 6:4. Срещата продължи малко по-малко от три часа, като водещо в играта на казахстанеца беше сервисът, ала въпреки това Нишикори показа по-стаблини нерви и не допусна неочакавна развръзка в двубоя.



Първите три сета протекоха аналогично с по един пробив аванс, ала в четвъртия ситуацията се позавързаха. Още в началото двамата си размениха по два пробива, но в крайна сметка японецът отново успя да наделее с брейк аванс, което беше решетелно за изхода на мача.



Така в следващия си мач Кей ще се изправи срещу Роджър Федерер.

Сам Куери спря една от най-сеиозните изненади на тазгодишния Уимбълдън и надделя в четири сета над Тенис Сандгре след 6:4 6:7(7) 7:6(3) 7:6(5). Двамата бяха абсолютно безкомпромисни на свой сервис днес и единствения допусал пробиви беше Тенис през първата част, а вполседствие Куери беше по-убедителен в тейбрековете и често бе спомаган от някои от 25-те му аса, за да може да си гарантира мач срещу Рафа Надал.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Куери и Нишикори с победи в четири сета В

Коментари





Следвайте ни в Facebook