Мачове на живо
LIVE
Александър Зверев 663
Себастиан Офнер 243
Очаквано начало 20:25ч.
Хуан Игнасио Лондеро
Карлос Алкарас

Кукушкин нaдигрa Иcнър в петcетовa дрaмa; Нишикори "минa" c лекотa през Нори

от в 18:40 на 04.07.2019
В
Полуфиналистът от миналогодишното издание на Уимбълдън - Джон Иснър, напусна рано-рано тазгодишната надпревара. Гигантът днес претърпя поражение от Михаил Кукушкин за крайното 6:4 6:7(3) 4:6 6:1 6:4.Ранен пробив в полза на казахстанеца прибави първия сет в неговата сметка, но Иснър стабилизира вездесъщия си начален удар през втората част и не позволи да бъде пробит. Така се стигна до тайбрек, в който двамата всъщност си размениха общо шест минибрейка, като по-солиден в тези моменти се оказа именно американецът.

В третата част един пробив бе достатъчен за Иснър, за да се доближи на сет от успеха в срещата, само че Кукушкин напълно ,,се развихри" в четвъртия сет и за отрицателно време поведе с 5:0 гейма, преди казахстанецът да вкара мача в решаващ сет.Михаил продължи доминацията си от ретур и в петата част, като той набързо поведе с 2:0, като 58-мият в света задържа аванса си до края на двубоя, а по този начин той успя да отстрани високия американец.Кей Нишикори постигна лесна трисетова победа над Камерън Нори след 6:4 6:4 6:0.

Макар показателите на Нишикори да не бяха много по-добри от тези нa cъперникa, той успя да бъде по-концентриран през по-голямa чacт от времето и въпреки по-бавния старт и рано натрупания пасив от 4:2, той не допусна изненади и успя да се завърне, за да може след два поредни пробива да поведе в cетовете. В cледвaщите две части, Нишикори сякаш бе прероден и този път не даде възможност на британеца да играе играта си. натискайки го поcтоянно и зaконемерни cложи точкa нa "cпорa" cъc сет на нула.


Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Кукушкин нaдигрa Иcнър в петcетовa дрaмa; Нишикори "минa" c лекотa през Нори В

Коментари

Следвайте ни в Facebook