Късмет през останала част от пътя": Григор с първи думи след отказването си на Уимбълдън

от в 09:46 на 09.07.2024
Калоян Соколов

"Оправяй се бързо" - това гласи последната публикация на Даниил Медведев в социалните медии, като руснакът е публикувал снимка от поздрава му с Григор Димитров след края на мача им от Уимбълдън, който завърши с отказване на първата ни ракета.

Бившият номер едно се отнесе много джентълменски и изобщо нямаше намерение да празнува подобен успех, като насочи аплодисментите към нашия топ тенисист. Впоследствие руснакът не скри колко съжалява за травмата на световния номер 10 и припомни страхотните мачове, които е имал с нашия сънародник през годините, а всичко това очевидно е достигнало до Григор и той направи кратко включване в платформата "X", което е нетипично за него след подобни тежки моменти.

"Късмет през останалата част от пътя" - пожела Григор на Медведев под въпросната публикация на настоящия номер 5 в класацията на ATP, с което можеше да видим взаимното уважение между двамата, а ние все още сме в очакване да разберем от Димитров до колко сериозна е неговата травма и ще повлие ли тя на плановете му за участия в турнири през сезона на твърди кортове.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Късмет през останала част от пътя": Григор с първи думи след отказването си на Уимбълдън Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | даниил медведев | любопитно | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook