Кузмaнов cъc cилен призив cлед победaтa cи в Йеруcaлим

от в 17:58 на 21.05.2019
В
Доста дълбоко и искрено послание на Димитър Кузманов към всички нас, които по един или друг начин коментираме спортния живот в България:
Искам да споделя някои неща с българскато спортно общество. И го правя, не за да се заяда по някакъв начин или да отговаря на някой, а просто защото много хора нямат идея какво се случва ,,зад кулисите" и в живота на нас спортистите!
Ще ви разкажа за поредната, хилядната ситуация в моя спорт тениса.
След като в Неделя спечелих турнира в Анталия на клей, вечерта трябваше да пътувам до Йерусалим. След 4 часа сън пристигнах на тотално различни условия(настилката на турнира е твърда и има надморска височина, която оказва голямо влияние в тениса) . Проведох ужасна тренировка следобед, в която не знаех какво се случва, а това не е най-доброто усещане когато на следващия ден имаш мач!
И в крайна сметка трябва да успееш по всякакъв възможен начин да се събереш и да превъзмогнеш всичко това( умора, недоспиване, климатизация, атмосферни условия), защото на следващата сутрин имаш мач и никой няма да излезе да играе вместо теб! И въпреки това има огромна вероятност това да не се случи, защото все пак сме хора!
При мен днес за пореден път се получи!
Но когато следващия път започнете да коментирате, плюете и да се присмивате, на който и да е български спортист, се замислете, че има хиляди неща, за които си нямате и представа!
Уважавайте усилията и труда на всеки човек, независимо от неговата професия, и независимо от резултатите му в областта, в която се занимава! Нещо, което все още не е понятно на много хора в България! 🙏🏼🇧🇬
С уважение към всички фенове на българския спорт!
Димитър Кузманов

Браво Мико, дано повече хора се вслушат в думите ти, и да се замислят в това какво и кога говорят за вас спортистите!

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Кузмaнов cъc cилен призив cлед победaтa cи в Йеруcaлим В

Коментари

Следвайте ни в Facebook