Кузманов с победа след отказване на противника му. Очаква го тежък следващ съперник

от в 09:36 на 19.02.2019
В
Мико продължи във втори кръг на Bangkok Open 2 след отказване на своя съперник Рубин Стейтъм след 1 час и 39 минути на корта при 6:4 5:5.

Срещата започна още вчера, но заради проблеми с осветлението тя бе прекратена. Тогава българинът имаше аванс от 1:0 сета след ранен пробив в негова полза в първия сет, но във втората част Мико изоставаше с 4:1 преди мачът да бъде прекратен, а той беше загубил и 12 от последните 13 точки.

За наша радост обаче днес на корта Рубин Стейтъм не задържа формата си от вчера. В началото Мико срещна сериозни трудности да вземе своето подаване за 4:2, но все пак се справи, а в отговор на това получи гейм на нула. Стейтъм впоследствие поведе с 5:3, но все пак това не помогна на новозеландеца, защото той загуби следващите два гейма, а след това и при 5:5 се отказа.

Така в следващия кръг Димитър Кузманов ще срещне 121-ия в света Хенри Лааксонен, а двамата не са играли досега. За съжаление на Мико, съперникът му се намира в повече от добра форма, като именно швейцарецът спечели и турнира, на който българинът участва миналата седмица.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кузманов с победа след отказване на противника му. Очаква го тежък следващ съперник В

Коментари





Следвайте ни в Facebook