Кузманов се е старал да дава опит на своя по-млад партньор. Вижте програмата на двамата за напред

от в 16:53 на 06.02.2019
В
Днес въпреки загубата на двойки Мико беше доста по-обнадежден. Той вметна и това че през целия мач се е старал да дава максимално опит и съвети на младия си партньор Адриан Андреев и каза, че дори ако в началото са били успели да поведат с пробив, при разкрилите се две възможности за такъв, мачът е можело да тръгне в изцяло друга посока.

Индивидуални отговори дадоха и двамата на нашия въпрос за това, кои фрагменти от играта си трбва да подобрят. Те заявиха, че тенисът, както и всичко останало в живота, е постояно надграждане и те трябва да продължават да се развиват цялосно, а не да се концентрират върху един елемент от играта си.

Програмата на двамата вече била и ясна за следващите няклолко седмици. Адриан заминавал първо за фючърси в Турция, а после и за такива в Америка, докато Мико, както заяви още вчера, още утре ще пътува на два турнира от серията чалънджър в Банкок, където е поставен в основната схема. Той добави и че програмата му занапред в сезона зависи от представянето му там.

 

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Кузманов се е старал да дава опит на своя по-млад партньор. Вижте програмата на двамата за напред В

Коментари

Следвайте ни в Facebook