Квитова започна със силна игра; Азаренка записа чиста победа

от в 23:56 на 04.05.2019
В
Петра Квитова започна с победа защитата на титлата си в Мадрид. Това стана след като тя надделя в първия кръг над София Кенин след 6:1 6:4 за 1 час и 18 минути.



Първата част Петра беше почти перфектна и извоювайки труден втори гейм, равносилен на пробив, това видимо даде положителен импулс в играта ѝ, а оттам нещата в сета бяха бързи и безкомпромистни и Квитова завоюва първата част.

През втората чехкинята започна по-добре и дръпна с ранен брейк пасив, а въпреки че в осмия гейм го загуби, нов такъв отишвал в нейна полза ѝ позволи да спечели и тази част след 6:4, като по-този начин и да спечели мача.

https://twitter.com/WTA/status/1124744405284315136?s=19

Виктория Азаренка също продължава напред! Вика наделя над Дария Касаткина след 7:5 6:4 за 1 час и 43 минути.

Беларускинята показа стабилна игра и въпреки че изпусна аванс от брейк в първия сет, в крйна сметка реши сета в своя полза след пробив при 5:5. През втората част нещата обаче бяха доста по-лесни за Азаренка, не в игрови план, защото Касаткина игра стабилно, а от гледна точка на резултата, а беларускинята не допусна нито един брейк, а след едва един такъв в своя полза, затвори срещата.



Австралийката Ашли Барти също започна с чиста победа, като тя отпусна едва три гейма на Дария Гаврилова, за да си осигури място напред, а с чисти победи продължават и Каролин Гарсиа и Остепенко.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Квитова започна със силна игра; Азаренка записа чиста победа В

Коментари





Следвайте ни в Facebook