Lacoste сгафи и пусна екип за 25-ия триумф в Шлема на Джокович, който той не е постигнал

от в 14:11 на 22.06.2024
Калоян Соколов

Lacoste неочаквано пусна на пазара лимитирана серия спортни екипи (горнище и долнище), които отбелязват 25-тата титла от Големия шлем на Новак Джокович. Както обаче много добре знаете, сърбинът засега има 24 "мейджър" трофеи и френскияр бранд очевидно избърза в своето желание Джокович да се превърне в най-титулувания тенисист за всички времена измежду всички мъже и жените, след като към момента разделя върха с Маргарет Корт.

Припомняме ви, че станахме свидетeли на нещо подобно и на миналогодишния US Open, когато "Джокера" надигра Даниил Медведев във финала и още на церемонията по награждаването облече бяло яке с инициалите "24", което очевидно беше подготвено предварително за поредната победа в Големия шлем на балканеца.

Тогава обаче имаше повод за подобно действие и моделът беше подготвен само за Джокович, докато новият екип (25) вече беше пуснат на продажба в сайта на Lacoste (на цена от 350 щатски долара) и това предизвика доста шеговити подмятания сред феновете, които отбелязаха как вероятно Ноле е започнал да печели "мейджър" титли, дори когато не се провеждат турнири от подобна категория.

"Трябва да се извиня за случилото се. Това беше наша грешка, защото имахме проблем в IT отдела. Екипът вече е свален от сайта" - написа изпълнителният директор на Lacoste в социалните мрежи, а ние вече сме наясно, че марката е готова със следващия си специален модел за доскорошния номер едно, който Джокович със сигурност ще се надява да облече възможно най-скоро.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Lacoste сгафи и пусна екип за 25-ия триумф в Шлема на Джокович, който той не е постигнал Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook