Мачове на живо
Приключил
Фабио Фонини 676
Алексей Попирин 454
LIVE
Хуан Игнасио Лондеро 4
Карлос Алкарас 4

Ласло Джере: Ник Кирьос ме прегърна след емоционалната ми история

от в 12:36 на 24.07.2019
В
В интервю Ласло Джере си спомни как той разкри емоционалната си история, след като спечели надпреварата в Рио де Жанейро по-рано през тази година. Сърбинът е загубил и двамата си родители заради рак: ,,Не исках да споменавам родителите си по време на церемонията по награждаването, но усетих, че трябва да споделя моята история. Почувствах се достатъчно силен, за да преодолея тяхната смърт и се надявам да служа за пример на всички хора, които преминават през тежки моменти. Реакциите бяха учудващи: Джокович демонстрира подкрепата си в Туитър, докато Кирьос ме прегърна, когато ме видя за пръв път в Индиън Уелс. След всичко, през което съм преминал, изглежда сякаш съм на 50 години, но не съм най-лишеният от късмет на света", обясни Джере.

Спомняйки си за тежките времена, през които е преминал, той добави: ,,В главата си все се питах: ,,Защо ми се случва? Защо нещата се случват по този начин?" Болката беше там в продължение на седмици, месеци. Никога не изчезва напълно, ако трябва да бъда честен. Но аз усетих голяма отговорност, тъй като баща ми беше главата на семейството и аз трябваше да го заместя. Аз трябваше да бъда там. Баща ми премина през радио и химиотерапия. Но нищо не проработи и през декември 2018-та на 55 години той почина. Аз съм сирак на 23-годишна възраст."

Джере започна краткия нов европейски клей сезон добре, достигайки до полуфиналите на турнира в Умаг, където той загуби от Атила Балаш в последователни сетове миналата събота.

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Ласло Джере: Ник Кирьос ме прегърна след емоционалната ми история В

Коментари

Следвайте ни в Facebook