Лазаров и Андреев изтеглиха късата клечка: Срещат поставени на старта (жребий)

от в 10:02 на 04.01.2022
Владислав Риждов

През вчерашния ден станахме свидетели на българско дерби в последния кръг от пресявките на Чаланджъра във Форли, където сили противопоставиха Александър Лазаров и Адриан Андреев. Лазаров показа по-постоянен тенис и заслужено надигра своя добър приятел и сънародник, за да се поздрави с място в основната схема на турнира. Късметът обаче се усмихна и Андреев, като минути след двубоя стана ясно, че той също ще участва в основната схема, а това стана възможно след отказването на Рикардо Бонадио. Така и двамата ни представители продължават напред в италианския град, а ето какво отреди жребият за тях:

Наглед трудно, но не невъзможно изглежда първото изпитание за Лазаров. Алекс попадна в долната част на схемата, където ще се изправи срещу опитния германец Седрик-Марсел Щебе. Левичарят е поставен под №2 и е на път да изиграе първия си официален мач от ноември насам, а при евентуален успех на родния не представител, във втория кръг той ще срещне друг германец - Юлиан Ленц.

Срещу поставен състезател сили ще премери и Адриан Андреев. Третата ни ракета ще срещне Тунг-Лин Ву от Китайско Тайпе. Въпреки че е сред топ поставените в схемата, световният номер 270 показа непостоянни изяви през изминалата кампания и Ади има реални шансове да преодолее съпротивата му на старта на надпреварата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лазаров и Андреев изтеглиха късата клечка: Срещат поставени на старта (жребий) Владислав Риждов
Теми:  
адриан андреев | александър лазаров | бг тенис | жребий | форли | Чаланджър | чаланджър форли

Коментари





Следвайте ни в Facebook