Лазаров и Андреев показаха проблясъци, но отстъпиха на старта при двойките

от в 18:38 на 28.09.2021
Диана Андреева

Александър Лазаров и Адриан Андреев отстъпиха на Матве Мидилкоп и Роман Йебави. Двойката на България, участваща с уайлдкард в основната схема на Sofia Open 2021, допусна поражение след 6:2 6:4 в полза на противниците. Така Миделкоп и Йебави намериха място в 1/4-финалите на събитието, а там им предстои среща с топ поставените при каретата. 

След днешното поражение участието на Адриан Андреев в Sofia Open 2021 приключи, тъй като вчера третата ни ракета отстъпи на Миомир Кецманович в последователни сетове. За Лазаров обаче турнирът продължава, а още утре Алекс ще се изправи в сблъсък с Филип Краинович, в спор за място във втория кръг. 

Мачът не започна по най-добрия начин за българския тандем. Андреев и Лазаров често не успяваха да координират отиграванията си, а неразбирателството помежду им се отрази и на резултата. Те изостанаха с 4:0, а пасивът им бе прекалено голям, за да бъде наваксан и без никакви колебания Миделкоп и Йебави изпратиха сета на сметката си.

След почивката нашите момчета се завърнаха далеч по-уверени на корта. Началният удар на Лазаров, в комбинация с впечатляващи отигравания от страна на Андреев, изведоха българския тандем напред в резултата. Нашенците си осигуриха солидна преднина от 4:1, ала за съжаление последва нов спад в представянето им. Те не съумяха да спечелят нито гейм повече и с това сложиха край на съвместното си участие в Sofia Open 2021.

Снимка: Sofia Open 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лазаров и Андреев показаха проблясъци, но отстъпиха на старта при двойките Диана Андреева
Теми:  
sofia open | адриан андреев | александър лазаров

Коментари





Следвайте ни в Facebook