Лазаров не остави шансове на Нестеров и е осминафиналист в Созопол!

от в 19:34 на 05.10.2021
Диана Андреева

Александър Лазаров бе силно разочарован от развоя на участието му в тазгодишното издание на Sofia Open. Българският тенисист отпадна още в откриващия етап на турнира, а загубата му дойде при категоричен резултат. Макар че Лазаров сподели в интервю, че се нуждае от известна почивка, днес той все пак се завърна на корта и то с доста рутинен успех.

Четвъртата ракета на България надигра в последователни сетове един от младите ни тенисисти, който по-рано през годината бе финалист при каретата на юношеския US Open - Пьотр Нестеров. Очакванията към Пьотр не бяха никак малки, но Лазаров не се поколеба нито за минута и се поздрави с победа след 6:1 6:1.

Алекс бе по-добрият тенисист още от началото на срещата. Лазаров бе агресивен от основна линия, а честите накъсвания на играта не позволиха на Нестеров да намери своя ритъм в разиграванията. Пьотр често допускаше непредизвикани грешки, които в комбинация с нестабилен начален удар, го остави извън втория етап на надпреварата от сериите на ITF в Созопол.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лазаров не остави шансове на Нестеров и е осминафиналист в Созопол! Диана Андреева
Теми:  
александър лазаров | итф турнир в созопол | пьотр нестеров

Коментари





Следвайте ни в Facebook