Лазаров не показа най-добрия си тенис и напусна Sofia Open още на старта!

от в 19:43 на 29.09.2021
Калоян Соколов

Александър Лазаров отново не можа да запише дебютен успех в основната схема на домашния си турнир, след като беше далеч от най-високото си ниво. макар че с течение на срещата подобри представянето си. Това обаче далеч не беше достатъчно, за да се противопостави на далеч по-опитния от него Филип Краинович и отстъпи с крайното 0:6 3:6, а така се оформи сръбски осминфинален сблъсък между Краинович и Джере.

В началото на мача четвъртата ни ракета изгледаше изключително стегнат и допускаше огромен брой непредизвикани грешки. Родният ни представител не можеше да разчита на първия си сервис, което вендага го поставяше в дефанзивна позиция и точките се трупаха с лекота в актива на фаворита, който скоропостижно затвори откриващия сет в своя полза.

Лазаров продължи да е неубедителен и в началото на втората част, но опонетът му допусна няколко леки неточности в близост до мрежата и българинът най-после се разписа в резултата. Това внесе известен прилив на енергия у нашето момче, ала двойните грешки се появиха в много неподходящ момент и сърбинът проби за 4:3, а впоследствие с лекота приключи мача с успех.

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лазаров не показа най-добрия си тенис и напусна Sofia Open още на старта! Калоян Соколов
Теми:  
atp | sofia open | александър лазаров | бгтенис | Обзори

Коментари





Следвайте ни в Facebook