Лазаров не показа това, на което е способен, и напусна Чаланджъра във Форли на старта

от в 22:20 на 09.01.2022
Мирела Николова

През миналата седмица Александър Лазаров постави начало на сезона си с участие на Чаланджър надпреварата в италианския град Форли, където успешно премина през квалификациите, но впоследствие загуби първия си двубой от основната схема. За съжаление, българинът не успя да повтори постижението си и отпадна още на старта на пресявките във второто издание на турнира във Форли. Днес той загуби своя дядо Георги Лазаров, което вероятно също е допринесло за неуспеха му днес с 3:6 3:6 срещу световния номер 367 Гейс Брауер.

Още от началните минути на мача двамата тенисисти изпитваха затруднения с началния си удар, но Алекс беше този, който първи допусна да се стигне до брейк в петия гейм. Проблемите за нашето момче продължиха, тъй като неточностите от ракетата му зачестиха и това доведе до инкасиране на нов пробив, който означаваше и край на дебютната част в полза на нидерландеца.

Вторият сет предложи равностойна игра и резултатът вървеше гейм за гейм, допреди сервисът на Лазаров отново да се пропука, което впоследствие му коства изоставане от 2:5. Този пробив до голяма степен предопредели изхода на срещата, тъй като оттам насетне сънародникът ни не съумя да окаже достатъчна съпротива и трябваше да се примири със загубата.;


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лазаров не показа това, на което е способен, и напусна Чаланджъра във Форли на старта Мирела Николова
Теми:  
александър лазаров | бгтенис | Обзори | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook