Лазаров призна, че емоциите са били твърде много и разказа повече за мотивацията си да продължава с тениса

от в 15:29 на 06.02.2019
В
 

 

Алекс започна доста откровено разказвайки как основните му мотиватори са баща му и дядо му, които  са бивши наши тенесисти. Той самият напомни, че е роден в Америка, но в България му харесва и той ще продължи занапред да играе в националния ни отбор за Купа Дейвис.

Лазаров каза след мача, че последните няколко дни не е спал, а сега вече като целия адреналин го няма, е почувствал цялата натрупна умора. Алекс снощи дори бил гледал до 4:30 видеа на Вердаско, за да си изгради тактика.

В крайна сметка Лазаров призна, че днес респекта и емоциите са надделели у него и на всеки сервис, който е биел е треперел. Той шеговито дори добави, че е направил малко двойни грешки сравнение с миналите дни.

Мислил е  в следващите седмици да играе на турнири от серията фючърс, но след тези няколко победи, той разкри, че се надява да се закачи на някой от идващите чалънджъри след като вече е част от АTP ранклистата.

На нашия въпрос за ползите от вчерашната му тренировка с Циципас, той похвали гръка за израстването му от това да отпадне в квалификациите преди две години, до това да е втори поставен в тазгодишното издание. Двамата са играели заедно преди и гръка е един отличен пример и мотиватор за Лазаров.

Ето как да гледате на живо тенис БЕЗПЛАТНО

Оцени тази статия:
Лазаров призна, че емоциите са били твърде много и разказа повече за мотивацията си да продължава с тениса В

Коментари

Следвайте ни в Facebook