Лазаров записа нова убедителна победа в Израел и вече е четвъртфиналист!

от в 13:34 на 06.05.2021
Калоян Соколов

Александър Лазаров продължава със силното си представяне на фючърс надпреварата в израелския град Рамат Хашарон. Четвъртата ни ракета не срещна особени трудности в двубоя си с италианеца Луиджи Сорентино и по този начин ще се изправи срещу местния представител Ишай Олиел, за да търси място във финалната четворка на надпреварата.

Лазаров започна чудесно двубоя, като проби опонента си още на старта, но впоследствие загуби следващите си две подавания и се оказа догонващ при 2:3. Българинът обаче бързо намери играта си от началото на двубоя и изравни резултата, само че световният номер 982 продължи да се представя на ръба на възможностите си, което го изведе до възможност да сервира за сета, но Алекс не се предаде и постигна решителен обрат в сета.

Втората част се разви далеч по-лесно за родния ни представител, който значително подобри изявите си на начален удар, докато опонентът му вече изгуби всякакви съпротивителни сили, а по този начин софиянецът с лекота довърши започнатата и триумфира с крайното 7:5 6:1.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лазаров записа нова убедителна победа в Израел и вече е четвъртфиналист! Калоян Соколов
Теми:  
александър лазаров | бгтенис | Обзори | фючърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook