Леандър Паеш слага край на 28-годишната си кариера през идния сезон!

от в 20:19 на 25.12.2019
В


Леандър Паеш оповести в социалните мрежи, че през 2020-та ще си вземе сбогом с тениса. Една от "живите легенди" в двойковите надпревари ще стори това в края на сезона, а за индиецът идната година се явява под номер 28 в дълголетната му спортна кариера. Паеш е 18-кратен шампион от шлема в турнирите в "карето" и също така е бронзов медалист на сингъл от Олимпийските игри в Атланта през далечната 1996-та година, когато бива надигран от Андре Агаси в полуфиналната фаза.

Леандър Паеш

43-кратен шампион в АТП, Леандър Паеш, заяви сам следното в Туитър: "Гледам напред към 2020-та, като ще участвам на няколко специално подбрани състезания, пътувайки заедно с щаба ми и празнувайки с моите приятели и фенове по целия свят. Вие сте тези, които ме вдъхновихте да съм това, което съм и тази година е, за да ви се отблагодаря специално. Сезонът ще е много емоционален и нямам търпение да видя как ме подкрепяте".

https://twitter.com/Leander/status/1209848717228019713?s=19

Припомняме ви, че това е втори голям "удар" за тура при тандемите, тъй като неотдавна близнаците Браян също съобщиха, че спират с тениса след края на предстоящата година. Тази новина дойде едва седмици след като Боб Браян добави нов страхотен рекорд към славната си кариера, записавайки своята 1100-тна победа на двойки. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Леандър Паеш слага край на 28-годишната си кариера през идния сезон! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook