Лесен старт за Григор на BNP Paribas Open, предстои му нов сблъсък с Медведев

от в 01:32 на 06.10.2021
Диана Андреева

Последният за годината турнир в Америкя – BNP Paribas Open, вече започна, а ние, българите, ще имаме възможност да се насладим на играта единствено на един представител на страната ни - Григор Димитров. Преди броени минути бе изтеглен жребият за надпревара, като ето какво бе определено от него за първата ни ракета. 

Жребият бе благосклонен към хасковлията, който е поставен под номер 23 в схемата и почива на старта, като във втори кръг му предстои да се изправи срещу победителя от двубоя между Сам Куери и Даниел Алтмайер При евентуален успех Григор по всяка вероятност ще се сблъска с Райли Опелка, който е най-близо поставеният до нашето момче, а като най-вероятен съперник на българина в четвърти кръг изглежда намиращиясе въм впечатляваща серия от седем поредни победи Даниил Медведев. В същата четвъртина на схемата попаднаха още Хуберт Хуркач, Себастиан Корда, Аслан Карацев и Денис Шаповалов, които Гришо би могъл да срещне в спор за място в полуфиналната фаза. 

През миналата седмица първата ни ракета достигна до полуфиналите на турнира от категория ATP 250 в Сан Диего, но бъдещият шампион Каспър Рууд спря устрема му към първо участие на финал от 2018-а година насам. Надяваме се Димитров да пренесе в Индиън Уелс впечатляващата си игра от турнира в Сан Диего и му стискаме палци да достигне възможно най-напред на Мастърс надпреварата в САЩ.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лесен старт за Григор на BNP Paribas Open, предстои му нов сблъсък с Медведев Диана Андреева
Теми:  
григор димитров | даниил медведев | индиън уелс | райли опелка

Коментари





Следвайте ни в Facebook