Лейтън Хюит относно отсъствието на Ник Кирьос и защо той не игра

от в 11:14 на 22.11.2019
В


Капитанът на отбора на Австралия за Купа Дейвис Лейтън Хюит обясни защо не избра Ник Кирьос да играе срещу Канада на четвъртфиналите в Мадрид.



Хюит каза: "Той се контузи в сряда. Така че, нямахме много друг избор, защоте не можеше да играе. Това стана ясно по-рано през деня. Затова Джони трябваше да заеме неговото място."

"Ник получи контузия на ключицата. Мисля, че е подобно на това, което имаше по време на Laver Cup. Точно затова паднахме. Предполагам, че болките му са се задълбочили през последните три нощи. Все пак Джони излезе на корта и даде всичко от себе си. "



"Гордея се с момчетата. Мисля, че всеки път, когато игрят за страната си са по-мотивирани - излизат сами на корта, но знаят, че имат своя капитан, треньор и съотборници отстрани, които ги подкрепят. Но знаете ли, да представяш родината си оказва допълнителен натиск. Смятам, че в какъвто и формат да е надпреварата, състезателите излизат там и дават всичко от себе си. Очевидно всички са доста разочаровани от нас, но аз знам, че направихме всичко по силите ни. Момчетата вложиха много усилия и упорит труд, ала тук не става въпрос само за това. Предстои ни много подготовка, за да можем да се представим добре на ATP Cup. "

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лейтън Хюит относно отсъствието на Ник Кирьос и защо той не игра В

Коментари





Следвайте ни в Facebook