Любов по италиански: Синер и Калинская се наслаждават на първата си съвместна ваканция (снимки)

от в 12:03 на 18.07.2024
Калоян Соколов

Любовта между Яник Синер и Анна Калинская се развива с мого бързи темпове и двамата изглеждат по-близки от всякога. Световният номер едно и руската тенисистка направиха връзката си публична по време на тазгодишния Ролан Гарос, когато бяха уловени да вечерят заедно в парижки ресторант, а оттогава неизменно единият отива да подкрепя другия от трибуните, когато има подобна възможност.

Синер дори спомена своята приятелка по време на шампионската си реч в Хале, споделяйки как не може да се зарадва напълно на триумфа си, защото тя е загубила на финала в Берлин и това само потвърждава колко силни са чувствата между новата тенис двойка.

Вчера пък италианецът и Калинская бяха уловени от папараците на светското списание "Chi", от което разбираме как първата ракета на света засега не се готви за започващата след 10 дни Олимпиада, а е предпочел да отиде на романтична ваканция със своята любима. Списанието публикува множество снимки на тенисистите, които са избрали остров Сицилия за своята първа съвместна ваканция, а очевидно влюбените се наслаждават на прекараното си време заедно, съдейки по кадрите, на които усмивката им не слиза от лицата, докато се забавляват с различни активности във водата.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Любов по италиански: Синер и Калинская се наслаждават на първата си съвместна ваканция (снимки) Калоян Соколов
Теми:  
анна калинская | любопитно | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook