Любовта е във въздуха: Григор в еротична фотосесия с новата си приятелка (снимки)

от в 21:44 на 16.05.2023
Калоян Соколов

Слуховете за връзка между Григор Димитров и румънската актриса и модел Мадалина Геня бяха потвърдени. Това стана факт, след като самата тя публикува провокативни снимки в официалния си профил в Инстаграм. На кадрите първата ни ракета е гол до кръста и се е вкопчил в новата си възлюбена, като двамата демонстрират огромната страст помежду си, а румънката е озаглавила публикацията с текст "Очаквайте скоро", така че тепърва ще разберем дали става въпрос за еротична фотосесия или някакъв друг проект.

Припомняме, че преди две седмици за пръв път се появиха слухове за евентуална връзка между двамата, след като красавицата бе уловена в ложата на първата ни ракета по време на двубоите му на турнира в Барселона. Спекулациите за романтични взаимоотношения между двамата се увеличиха през последните дни, тъй като румънката присъстваше на срещите на сънародника ни и по време на Мастърса в Рим, а вчера двамата споделиха снимка и от вечерята си във Вечния град.

Геня е родена на 8 август 1988 г. в румънския град Слатина и от 15-годишна живее в Милано. Сред най-известните ѝ роли е тази на София Лорен във филма House of Gucci, а в края на миналата година взе участие и в Deep Fear, където си партнира с Ед Уестуик.

Ето и всички снимки на най-новата светска двойка:


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Любовта е във въздуха: Григор в еротична фотосесия с новата си приятелка (снимки) Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | любопитно | мадалина геня

Коментари





Следвайте ни в Facebook