Лондеро смаза Делбонис! Пея надви Куевас! Очаква ни изцяло аржентински финал

от в 09:52 на 10.02.2019
В
Пабло Куевас днес изигра два мача, заради факта, че вчера сблъсъка му с Бедене бе прекратен при 3:1 в полза на съперника му.

Уругваецът излезе днес на корта доста по-концентриран и въпреки пасива си от вчера, той успя да победи чисто, като така се класира и за полуфиналната фаза на турнира, където малко по-късно трябваше да се изправи срещу Гуидо Пея.

Уругваецът и аржентинецът излезнаха на корта след кратка почивка за Куевас и изиграха трисетов сблъсък, завършил в полза на Пея.

Мачът започна кошмарно за Пабло, защото той бе пробит при първото си подаване още, а при 4:1 видяхме и още един брейк, който и спомогна на Гуидо да вземе часта с 6:1 за едва 26 минути.

Все пак до трети сет се стигна, след като във втория , Пабло проби в началото. На уругваеца му се наложи да спаси точка за брейк на Пея при 5:3, за да може да се  задържи в мача, но той се справи и така  затвори сета в своя полза. Вижте и каква точка изигра Куевас, за да може да поведе с 5:2 в сета:



Решаващата част обаче започна зле за Куевас и той изостана с пробив още от начало, който се оказа и напълно достатъчен, за да прати сета и мача в полза на Пея, а видимо изморения Пабло трябваше да напусне надпреварата.

От другата страна на схемата приказката за 112тия в света продължава.

Лондеро, който до сега нямаше победа на ниво ATP, надделя по повече от категоричен начин над силно игралия досега през седмицата Делбонис.

Той даде едва един гейм на своя съперник, като това стана при 3:0 в първия сет и през останалото време реализира пет пробива, а в своите геймове не даде дори възможност за брейк.

Лондеро беше невероятен във всеки показател и кой знае дали ако запази тази си игра, няма да спечели първа титла на утрешния си финал срещу Пея!



Гуидо и Хуан образуваха изцяло аржентински сблъсък на финала в Кордоба. Двамата са се срещали преди, през 2014, където на чалънджър в Колумбия, Пея надделява със 2:1, а сблъсъкът между двамата ще започне в 00:00 българско време в неделя срещу понеделник на централния корт в Кордоба.

https://www.instagram.com/p/BtsYpZLh22w/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=pciu6z9d9k9h

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Лондеро смаза Делбонис! Пея надви Куевас! Очаква ни изцяло аржентински финал В

Коментари





Следвайте ни в Facebook