Лятото в Хертогенбош: Шампионът загрява с дъждобран, а публиката си организира дискотека (видео)

от в 13:49 на 14.06.2024
Калоян Соколов

През последните дни у нас можем да се радваме на слънчево и топло време, като смело можем да заявим че лятото вече е тук! Не така обаче стоят нещата в Нидерландия и ATP 250 надпреварата в Хертогенбощ страда сериозно от този факт. Температурите в началото на седмица рядко надвишаваха 10 градуса, а студът беше гарниран с чести превалявания и буреносен вятър.

Това предизвика една досега невиждана ситуация по кортовете, тъй като защитаващият шампион Талон Грийкспор излезе облечен с дъждобран за загрявката си от своя откриващ двубой срещу Миомир Кецманович. Самата среща беше прекъсвана ня няколко пъти, а това помогна на местния представител, който постигна обрат, надделявайки след 3 изиграни тайбрека.

Лошите атмосферни условия обаче по никакъв начин не попречиха на привържените на Грийкспор да се забавляват на максимални обороти и в почивките се създаваше усещането, че те са по-скоро в някоя дискотека, а не на тенис корта, тъй като феновете не спираха да танцуват и подскачат по време на паузите:


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Лятото в Хертогенбош: Шампионът загрява с дъждобран, а публиката си организира дискотека (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | любопитно | талон грийкспор

Коментари





Следвайте ни в Facebook