Любовната история на Дел Потро приключи

от в 13:38 на 20.05.2020
Анисия Стоева


Хуан Мартин Дел Потро е принуден да се справя с множество контузии, вече в продължение на месеци, и дори преди замразяването на ранглистата никой не беше наясно кога аржентинецът ще може да се завърне отново на корта. Той се възстановява от двойна фрактура на колянно капаче, която първо се случи на Мастърса в Шанхай през 2018, а после го повтори миналата година на турнира в Куинс.

Аржентинският шампион преживява неприятни събития и извън корта: Дел Потро и приятелката му-моделът София Хименес, сложиха край на връзката си. Те започнаха да се виждат през декември 2018. Дел Потро още не е обявил раздялата им, за разлика от приятелката му, която разказа за това в шоуто ,,Los Angeles de la Mancanza".

Дел Потро

Ето какво каза тя: ,,Да, вярно е, с Хуан се разделихме. Този период на извънредно положение се отразява на всички ни. Това е период на несигурности и поява на различни наши отражения. Тъкмо бяхме сложили край на един странен период във взаимоотношенията си и вече не е същото.

Дел Потро

Има много трудни моменти във всяка връзка и никой не знае какво ще се случи след този период на изолация. Бяхме заедно една година, в която през повечето време живяхме заедно, а сега живея с майка ми. Това е най-добрият избор. До момента никой от нас не е качвал, каквито и да е обявления''.

Дел Потро

Засега Хуан Мартин Дел Потро не е публикувал нищо относно раздялата им. Най-вероятно сега е фокусиран върху тренировките и възстановяването на физическото си състояние, за да може отново да бъде конкурентоспособен на най-добрите.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Любовната история на Дел Потро приключи Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook