Любовта се оказа твърде силна: Циципас и Бадоса се събраха само 2 седмици след раздялата си

от в 15:09 на 19.05.2024
Калоян Соколов

Паула Бадоса обяви преди две седмици, че двамата със Стефанос Циципас са поели по различни пътища и така официализира тяхната предполагаема раздяла. Двамата топ тенисисти започнаха своята връзка преди около една година, като испанката за пръв път беше забелязана в бокса на Циципас по време на Ролан Гарос, а впоследствие световната номер две пътуваше навсякъде с него, докато беше извън тура заради контузия.

Самият Циципас разкри как Бадоса е неговата сродна душа и влюбените не криеха, че даже обсъждат своята бъдеща сватба. Всичко това направи направи много изненадващо тяхното решение да прекратят своя романс, но определено можеше да заключим, че чувстваха между тях не са изстинали, след като някогашната шампионка в Индиън Уелс сподели, че вероятно е срещнала точния човек, но в неподходящото време.

Изглежда двамата влюбени бързо са осъзнали, че не могат един без друг и вчера бяха забелязани да се разхождат заедно в Монте Карло, държейки се за ръце през цялото време. Впоследствие Циципас се качи в своя автомобил, а Бадоса го последва и зае мястото на предната седалка, след което двамата потеглиха в неизвестна посока, като видимо бяха в прекрасно настроение и усмивката не слизаше от лицата им.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Любовта се оказа твърде силна: Циципас и Бадоса се събраха само 2 седмици след раздялата си Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | любопитно | паула бадоса | стефанос циципас

Коментари





Следвайте ни в Facebook