Маги Малеева: Тенисът не ми липсва, всеки мач беше като изпит

от в 01:14 на 22.05.2019
Георги Христов

Магдалена Малеева сподели, че в момента се е концентрирала върху различни проекти и в тази връзка тенисът не й липсва, разделяйки се с него "здравословно". Все пак тя признава как от време на време има съжаления за дадени моменти от кариерата си, когато е можела да се справи по-добре.

""Не ми липсва тенисът, аз успях много здравословно да се отделя от него. Не е лесно да приключиш с нещо, което си правил толкова години и което ти е почти навик и което ти дава абсолютно всичко. Липсва ми дотолкова, доколкото имам понякога някои съжаления за неща, които можех да ги направя по-добре," сподели Малеева в предаването "На Кафе".

"Не беше приятно за никоя от нас да играем една срещу друга със сестрите ми на корта. Те бяха за мен абсолютният пример и дори много страдах, когато някоя от тях отпадаше. Така че от цялата история си казвах, че поне някоя от нас продължава напред и това е най-хубавото."

"За съжаление ни се случваше доста често да играем една срещу друга на големи състезания, но това беше цената да сме толкова добри и на такова ниво.

"Много често ме е било страх преди мачове, емоционално ми е било много трудно. Всеки мач, всеки турнир е един изпит за теб, всяка седмица се явяваш на такъв изпит. Това е много страшно предизвикателство", сподели още тя.

Малеева разкри и някои любопитни неща за нея. Така например нейната майка Юлия Берберян първоначално е смятала да я кръсти Лидия. "Наскоро ми беше рожденият ден и сестрите ми разказваха на децата ми историята как съм кръстена. Те са знаели, че е трябвало да се казвам Лидия и майка ми в последния момент е сменила името Като съм се родила, тя се е обадила на най-добрата си приятелка и е казала да отвори телефонния указател и да ѝ чете имена. Като стигнала до Магдалена, казала, че избира това. Стори ми се добър начин на избиране на имена."

"Не мога да живея, без да си мисля, че правя нещо смислено. Може и да се залъгвам, но поне живея с малко по-чиста съвест. Много се старая да ми остава време за всичко, но ми е трудно. Например, никога не ходя на козметик. Много трудно ходя на фризьор, но специално за предаването си направих. Рядко ходя на маникюр, но дори и да имам време не знам дали бих ги правила повече," допълни в заключение Малеева.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Маги Малеева: Тенисът не ми липсва, всеки мач беше като изпит Георги Христов
Теми:  
магдалена малеева | сестри малееви | тенис | тенис бг | тенис легенди | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook