"Май*ата ти; твоите глупости не работят": Медведев се нахвърли на треньора си в Синсинати

от в 15:53 на 15.08.2024
Елеонора Александрова

Тазгодишните турнири в Монреал и Синсинати определено са надпревари, които Даниил Медведев би искал да забрави възможно най-скоро. Световният номер 5 не записа нито една победа след Олимпийските игри в Париж, като днес той отстъпи на завръщащия се от контузия Иржи Лехечка.

Неприятното за руснака развитие на обстоятелствата го принуди да излее гнева си върху своя треньор Жил Сервара с купища цветущи изрази, а в резултат на това Медведев получи предупреждение от френската съдийка Орели Торт, която с лекота разбра съдържанието на тирадата от страна на бившия шампион към неговия белгийски треньор.

"Май*ата ти! Твоите глупави съвети не работят. Направи нещо по дяволите! Какво стоиш и гледаш? Помогни ми, ма*ка му - крещеше бившият номер едно по посока на Сервара.

"Защо ми даваш предупреждение? Аз си говоря сам. Какъв ти е проблемът? В друг мач, когато псувах, нищо не направи. Не говоря на опонента, какъв ти е проблемът?" - бяха репликите на Медведев към Торт, които бяха наказани с още едно предупреждения за неспортсменско поведение и отнета точка, а до края руснакът трябваше да бъде много внимателен да не се стигне до дисквалификация и на няколко пъти се спираше от това да унищожи своята ракета, като поведението му се оказа най-вече разрушително за него самия и доведе до поражение.

Източник: gotennis.ru


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Май*ата ти; твоите глупости не работят": Медведев се нахвърли на треньора си в Синсинати Елеонора Александрова
Теми:  
atp | даниил медведев | любопитно | синсинати

Коментари





Следвайте ни в Facebook