Майка на 67: Мартина Навратилова и нейната партньорка осиновиха две момчета

от в 15:30 на 16.08.2024
Елеонора Александрова

Голяма новина в личния живот на 67-годшната Мартина Навратилова. Легендарната тенисистка и нейната съпруга Юлия Лемигова осиновиха две момчета преди два дни. В изявление, 18-кратната "мейджър" шампионка сподели, че в този момент тя и Юлия са се почувствали "на седмото небе от щастие", тъй като са допринесли за щастието на две от децата, преминали през толкова много трудности.

Темата за осиновяването не на дневен ред е от вчера за двойката. В популярния американски риалити сериал "Истинските домакини на Маями", където Лемигова участва, партньорката на легендарната тенисистка сподели, че раковото заболяване на Навратилова се е превърнало в приоритет за нея, което е забавило потенциално осиновяване от страна на двойката, но вече всичко с бившата номер едно е наред и семейството е осъществило своята мечта.

"Когато осиновяваш дете, трябва да се грижиш за него. Тогава всичко беше свързано с Мартина и нейното оздравяване. Затова отлагахме. - сподели 52-годишната бивша моделка и някогашна мис СССР.

Източник: tennis.com


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Майка на 67: Мартина Навратилова и нейната партньорка осиновиха две момчета Елеонора Александрова
Теми:  
wta | любопитно | мартина навратилова

Коментари





Следвайте ни в Facebook