Майката на Руне за Вавринка: Знае толкова за бебетата, защото излиза с малки момичета

от в 12:06 на 03.11.2022
Мирела Николова

Холгер Руне и Стан Вавринка сътвориха изключително зрелищен мач на старта на тазгодишния Мастърс в Париж, като след повече от два часа и половина игра младият датчанин успя да достигне до крайната победа, след като спаси цели три мачбола. В хода на мача обаче тийнейджърът за пореден път не успя да контролира емоциите си по възможно най-добрия начин и често влизаше в словесни спорове със съдията на стола, които накъсваха ритъма на игра и предизвикваха видимо раздразнение у бившия №3 в света. 

При поздрава на мрежата след края на срещата трикратният шампион от Шлема бе болезнено откровен със скандинавеца, казвайки му да спре да се държи като бебе, което предизвика множество коментари в социалните мрежи. Майката на Руне - Анек, също не подмина въпросната ситуация и отвърна остро на думите на швейцареца, заявявайки следното в свое интервю за датска телевизия:

"Трудно е да си представя, че спортсмен като Стан наистина е казал това, защото тогава той би изглеждал като човек, приел недостойно загубата. Шокирана съм от това негово поведение, защото Холгер спомена само, че му е пожелал успех в следващите му мачове. Предполагам обаче, че ако някой може да прецени дали моят син се държи като бебе, то това със сигурност трябва да бъде Стан, имайки предвид, че е излизал с достатъчно много малки момиченца, за да бъде наясно с тяхното поведение", гласеше отговорът на майката на Руне.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Майката на Руне за Вавринка: Знае толкова за бебетата, защото излиза с малки момичета Мирела Николова
Теми:  
atp | интервю | любопитно | париж мастърс | Стан Вавринка | холгер руне

Коментари





Следвайте ни в Facebook